Categorieën
Geen categorie

Beelden vertelling

Pieter Leeflang fotograaf in Deventer was zo vriendelijk om foto´s te maken van de uitvoering van In de voetsporen van Piet Flint op basisschool De Kleine Planeet. De school is een Jenaplan school met extra aandacht voor kunst en cultuur. Podium: de gymzaal. Publiek: groep 5 tm 8. Een heel mooie ervaring.

Door Fluisterdichter

Fluisterdichter
2004-heden
De uitvoering van het fluisterdichterschap is een unieke ervaring. Als Fluisterdichter neem ik passanten, bezoekers op culturele events, mee om poëzie te ervaren. Vanaf een ladder worden gedichten in het oor gefluisterd. Voor de luisteraar doet dit een beroep op de concentratie. Geeft de luisteraar zich gewonnen, dan is dit een betoverende presentatievorm,. Taalgebruik is eenvoudig en toch gelaagd. Woordvondsten zijn vernieuwend, gekunsteldheid of clichés ontbreken. Sinds 2018 Fluisterdichter ook ‘luid en duidelijk’ op podium.

Vrij werk en toegepaste poëzie
• Optredens culturele festivals, podia ‘luid en duidelijk’
• Managementconferenties en particuliere opdrachten.
• Workshops en lesbrief poëzie voor basisscholen en volwassenen (dagbestedingscentra).
• Publicaties in literaire tijdschriften, Deventer winterboek, bloemlezingen poëzie en verschillende dagbladen
• Teksten in opdracht (geboorte- en condoleancekaarten, persberichten)
• Dagvoorzitter en moderator
• Deelnemer tentoonstelling ‘Interspace’, galerie Blauwdruck Zwolle
• Co auteur en speler poëtisch muzikale kindervoorstelling ‘Vogels die naar het Zuiden gaan’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *